Yollibox Peanut Butter Bonanza

Yollibox Peanut Butter Bonanza

Yollibox Peanut Butter Bonanza smögs ut exklusivt på MatHem.se i söndags och det var bara att börja klicka frenetiskt på köp-knappen och vänta in leveransen. För vad kan vara bättre än jordnötssmör i glass egentligen? Det är underbart att denna tidigare så amerikanska smak fått plats i fler och fler produkter på hemmaplan.

Yollibox Peanut Butter Bonanza doftar verkligen jordnötssmör, med utstrålningen av en milkshake. Ytan är lätt grynig och ljusbrun-beige i färgen. Konsistensen är härligt seg och påminner mer om gelato än frozen yoghurt.

Sen kommer smakexplosionen. Yollibox Peanut Butter Bonanza smakar som en frusen burk med tjockt jordnötssmör, nästan i alla fall. Tack vare det väl tilltagna saltet bildas en underbar eftersmak av kola och varje sked blir en fröjd att inmundiga.

Yollibox Peanut Butter Bonanza har en helt perfekt smak av jordnötssmör och trycket i smaken imponerar verkligen. Det är svårt att sluta äta. Enda minuset som går att hitta är den lite speciella och gummiaktiga konsistensen, men det kompenseras med en helt fantastisk smak och det faktum att segheten är ganska go ändå.

Vad mer ska man säga om Yollibox Peanut Butter Bonanza? Det är helt enkelt svårt att göra en jordnötssmörsglass bättre. Bäst av alla Yolliboxar hittills, det är ingen tvekan.

Vad kostar Yollibox Peanut Butter Bonanza och var köper jag den?

Pris ca 40 kr.
Inköpsställe: MatHem.se
Rekommendation: Köp, klicka, köp, klicka, kom igen!

Betyg 5 av 5 sockerbitar.

Glass på en sked

Ta en rejäl skopa med Yollibox Peanut Butter Bonanza när du ändå håller på.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.