Wermdö Glassmakeri Äppelpaj & Kanel

Wermdö Glassmakeri Äppelpaj & Kanel

Wermdö Glassmakeri Äppelpaj & Kanel är kompakt och tung och kommer i en genomskinlig bunke som exponerar dess välkomponerade estetik. När locket lyfts visar det sig också att toppen på glassen är perfekt lagd och pyntad med lite extra kaksmulor och pudrad med kanel. Inbjudande!

Glassen doftar vaniljsås och äppelpaj med inslag av kanel. Till och med när man skopar upp en portion syns en vacker virvel av kakbotten och äpple. Wermdö Glassmakeri lämnar inget åt slumpen. Kakan är sockrig och god med en minimal sälta. Tillsammans med de mjuka äppelbitarna och glassbasen bildas genast känslan av en sommardag med äppelpaj och vaniljsås.

Vaniljglassen är enormt söt och god och blir snabbt rinnande på tungan. I varje tugga känns kvaliteten när den kompakta glassen smälter ihop till en störtskön smakmix. Wermdö Glassmakeri Äppelpaj & Kanel lämnar störst intryck genom en underbar sötma och stilistisk presentation. Kanelsmaken hade gärna fått ännu större utrymme.

Vad kostar Wermdö Glassmakeri Äppelpaj & Kanel och var köper jag den?

Pris ca 85 kr.
Inköpsställe: Urban Deli Sickla.
Rekommendation: Vill du ha hantverksmässig kvalitet är det inget att tveka på, köp.

Betyg 4 av 5 sockerbitar. 

Glassburken öppen

När du lyfter locket på Wermdö Glassmakeri Äppelpaj & Kanel möts du av något vackert.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.