Swamp Pop Ponchatoula Pop Rouge

Swamp Pop Ponchatoula Pop Rouge

Mer Swamp Pop åt folket, speciellt smaker som Swamp Pop Ponchatoula Pop Rouge med sin vackra färg och flaska och svåruttalade namn. Dessutom är läsken naturligt färgad av jordgubbar från Louisiana och tillverkas därför bara under vissa tider på året.

Den ljusrosa färgen ackompanjerar doften av syrlig jordgubbe perfekt. Minst lika perfekt är balansen mellan sockerrörssötman och de syrliga bären. Samtidigt som Swamp Pop Ponchatoula Pop Rouge påminner om jordgubbstuggummi i doften så påminner smaken om rinnande jordgubbsgodis blandat med glass. Eller som färska sockrade bär. Det är svårt att bestämma sig kring alla liknelser. Smakbilden hos läsken är väl avvägd och visst finns lite citrus i baktonerna.

Swamp Pop Ponchatoula Pop Rouge är vacker både på ytan och djupet, men låt inte dess svaga färg lura dig. Här finns en rejäl smaksensation buteljerad med kärlek. En varm sommardag sitter Swamp Pop Ponchatoula Pop Rouge som handen i handsken.

Vad kostar Swamp Pop Ponchatoula Pop Rouge och var köper jag den?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: Soda Nation.
Rekommendation: Bunkra. Alla smaker.

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.