Sockerbiten fyller 10 år!

Sockerbiten 10 år

Hipp hipp hurra!

Idag, 23 mars 2022, fyller Sockerbiten 10 år. Tio år av recensioner, över 1200 stycken, det är väl ändå ganska starkt jobbat?

Den allra första recensionen att publiceras, på den tiden på Tumblr, var Inca Kola på petflaska som fick 3 av 5 sockerbitar. Lite senare testades Inca Kola The Golden Kola igen på burk och då höjdes betyget helt plötsligt till 3,5 av 5.

Sedan följde guldåren 2013 och 2014 där Sockerbiten hittade sin favoritläsk Jarritos Mexican Cola och favortiglass Ben & Jerry’s Satisfy My Bowl som båda fick full pott. De ligger faktiskt än idag på första plats på topplistan.

Alldeles för mycket pengar har spenderats genom åren på att få hem roliga och unika smaker som Pepsi Apple Pie för många hundralappar.

Det bästa har faktiskt inte varit alla goda saker Sockerbiten har fått smaka, utan personerna man fått äran att träffa och lära känna på vägen. Det finns många fantastiska eldsjälar och entusiaster där ute.

Tävling på Instagram (vinn 500 kr presentkort)

Tio år måste ju firas ordentligt, så i samarbete med Mathem kommer Sockerbiten tävla ut tio presentkort á 500 kr på Sockerbitens Instagram @sockertweeten under kvällen. Så in och följ och gör dig redo!

Vad är din favorit genom åren?

Har du hittat någon ny favoritgodis, glass eller läsk? Eller är det någon klassiker som inte går att slå? Kommentera gärna!

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.