Snickers Xtreme

Snickers Xtreme

Snickers Xtreme är ännu en variant av Snickers att landa på skärbrädan för att dissekeras. Dessutom landar den med ett högt brak då denna bar är rejält tung och verkligen innehåller all nuts & caramel. Kanske är detta Amerikas motsvarighet till Snickers Maximus, oavsett vad så kör vi!

Sötman är verkligen amerikansk, med sin tydliga ton av majssirap med en enormt hög och fadd sötma. Inuti finns enorma mängder nötter och kola. Inget annat. Kolan är seg och fastnar i tänderna tillsammans med nötkross. Lite som knäck. Chokladen är fet och blandat i munnen blir det en enda stor sötmaröra.

Ingen sälta finns tyvärr att tala om. Nötterna är torra och blir en grynigt mos när man tuggat på dem ett tag. Som Per Morbergs pölsa, men sötare. Snickers Xtreme är extrem på många punkter. Tyngden är extrem. Sötman är extrem. Tandläkarräkningen blir extrem.

Vad kostar Snickers Xtreme och var köper jag den?

Pris ca 30 kr.
Inköpsställe: Usagodis.se
Rekommendation: Välj den svenska varianten istället. Om den kommer igen.

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.

Chokladbit

Snickers Xtreme innehåller vad den lovar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.