Snickers Peanut Brownie

Snickers Peanut Brownie

Snickers Peanut Brownie är senaste nytt från USA. En godis som hajpats enormt i sociala medier och dessutom fått bra omdömen. Dessutom lockar bilden på förpackningen. Den måste ju testas eller hur?

Som de senaste smakerna från Snickers kommer även denna i fyrkantiga bitar som heter just Squares. De är dock lite plattare än exempelvis Snickers Crisper, vilket gör att de får en perfekt storlek.

De fyra bitarna doftar choklad och kola och konsistensen är skönt seg genom hela biten. Tyvärr är browniefyllningen nästan för slät, men det funkar ändå. Ibland stöter man på stora bitar av nötter som är lite sega och krispiga på samma gång. Kolasåsen är härligt kletig.

Chokladsmaken är intensiv och god med tydliga inslag av kakao. Dessutom är brownien smörig och fin. Den söta kolasåsen bryter av fint mot den mörka chokladsmaken men nötterna känns nästan onödiga då de mest fastnar i tänderna.

Även om det är samma sega konsistens genom hela biten så är det riktigt gott eftersom förhållandet mellan choklad, kola och brownie är perfekt.

Vad kostar Snickers Peanut Brownie och var köper jag den?

Pris ca 30 kr.
Inköpsställe: GB Gifts. Håll tummarna att Coopers Candy får in den.
Rekommendation: En Snickers du bör testa någon gång medan den finns tillgänglig, så är det.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Snickers Peanut Brownie Squares

Smooth fyllning av brownie samsas tillsammans med kolasås och nötter.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.