Reese’s Flavor of Georgia Honey Roasted Peanut Butter Cups

Reese's Flavor of Georgia Honey Roasted Peanut Butter Cups

Äntligen finns hett eftertraktade Reese’s Flavor of Georgia Honey Roasted Peanut Butter Cups i Sverige. Självklart är det usagodis.se som ligger i framkant med det senaste från Amerikat. Det är väl bara att hugga in och hoppas att dessa smakar ännu bättre än Reese’s Crunchy Cookie.

Det märks direkt på doften. Här får honungen träda fram ordentligt. En ljuv arom av honung och choklad stimulerar näsborrarna samtidigt som första tuggan tas. Efter tuggan syns dessutom spår av honungen ovanpå jordnötssmörslagret, vackert blänkande. De två ska visa sig funka mycket väl ihop.

Innan eftersmaken av bränd mörk sirap får ta plats i munnen så levererar Reese’s Flavor of Georgia Honey Roasted Peanut Butter Cups en ljuvlig smak av rinnande, nästan bränd, honung och salt jordnötssmör. Smaken är koncentrerad och emellanåt får man för sig att det smakar lite kaffe. Eller alkohol. Eller något annat med en vass ton. Kanske är det bara smak av färsktappad honung.

Fyllningen är lite lenare, lite sötare, än originalet. Det är både synd och bra på samma gång. Honung och jordnötter verkar vara smakkompisar, även om vissa kanske inte alls kommer gilla kombinationen. För det blir speciellt, men gott.

Reese’s Flavor of Georgia Honey Roasted Peanut Butter Cups levererar verkligen och håller vad namnet lovar.

Vad kostar Reese’s Flavor of Georgia Honey Roasted Peanut Butter Cups och var köper jag dem?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Usagodis.se
Rekommendation: Köp minst fyra. Paket. 

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Peanut butter cups

Reese’s Flavor of Georgia Honey Roasted Peanut Butter Cups är ett långt namn. Det går fortare att äta upp dem än att uttala namnet. Man kan nästan ana en sträng av honung på toppen av jordnötssmöret. Mums.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.