Polly Vinter

Polly Vinter

Polly Vinter kommer i en enorm familjepåse och verkar än så länge bara släppts på lågprisvaruhus som Ullared och Rusta. Intressant. Smakerna är juliga, i form av clementin, pepparkaka och julkola.

Den knallorange Pollyn har en härlig färg och sticker onekligen ut i påsen. Smaken består av lite citrus, vanilj och rejäl sötma. En aning clementin går nog att förnimma. Riktigt god är den, bäst i påsen.

Den ljusa kulan ska smaka julkola och det är helt enkelt en vanlig ljus Polly, sött och gott med mjölkchoklad och vanilj.

Pepparkakan i Polly Vinter är den mörka kulan, vilken faktiskt smakar lite kryddigt. Med smaker av glögg, pepparkaka och mörk besk choklad bjuds vi på den mest komplexa smaken i påsen.

Spontant känns det som att det skulle vara svårt att placera smakerna i ett blindtest av Polly Vinter, men hela påsen ska nog gå ned i alla fall.

Vad kostar Polly Vinter och var köper jag dem?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: Rusta. Troligtvis hos Coopers Candy inom kort.
Rekommendation: På med ögonbindel och låt någon gissa smakerna.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Chokladdragéer

Färgglad, i alla fall en av kulorna.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
  • Cw

    När du beskrev smakerna i den mörka pollyn så längtade jag faktiskt för en sekund till julen, vilket jag aldrig trodde jag skulle göra. Framför allt de två andra (den orange och den vanliga) kändes på förhand aptitliga, enligt mig. Framför allt jämfört med tidigare vinter-Polly-påsar som haft ganska obskyra smaker, om jag minns rätt. Varför krångla till det, liksom. Satsa på smakkombinationer som uppskattas och går hem.