OLW Choco Crunch

OLW Choco Crunch

OLW Choco Crunch med umamisalt är senaste snacks att droppas i choklad av OLW. Tidigare har vi fått smaka favoriterna Choco Cheez och Smash. Kan denna komma med något nytt förutom umami? Alla tre säger sig i alla fall vara salta, söta och spröda.

Det man först slås av är hur stora och lätta chokladbitarna är. De betingar nästan ett kilopris i paritet med diamanter och guld.

Enormt fluffiga och krispiga majspuffar har doppats i ett ganska tunt lager av söt och fet mjölkchoklad. Saltnivån är imponerande hög, men det är svårt att hitta umami om man inte tar en rejäl tugga. Då kanske det går att förnimma något som påminner om en smak man oftare hittar i mat.

Skillnaden mot Smash! är större än man kunde ana, tack vare storleken, luftigheten och saltnivån. Smaken av majs är också lite mer påtaglig.

Godisbitarna i denna blåa påse gör verkligen skäl för namnet Crunch och de lämnar en brännande sötma i munnen.

Vad kostar OLW Choco Crunch och var köper jag den?

Pris ca 22 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll. Vecka 19 i övriga butiker som Klippkungen, Coopers Candy m.fl.
Rekommendation: Invänta bättre pris, sen kör! Salt och sött i ljuvlig harmoni!

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

OLW Choco Crunch med Umamisalt

OLW Choco Crunch med Umamisalt är luftigt.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.