Nyhet: RIGI och Igloo Cola är tillbaka

RIGI och Igloo Cola

2020 är ytterligare ett år av comebacks och nostalgi. Nu kommer både mjölkchokladen RIGI och glassen Igloo Cola tillbaka. Båda har tydligen varit efterfrågade.

RIGI mjölkchoklad och hasselnöt, redan i butik online

RIGI tillverkas i år av Candy People och kommer i smakerna mjölkchoklad och hasselnöt. Båda går att köpa styckvis eller i storpack. Varje chokladkaka väger in på 20 gram. Små med andra ord.

RIGI var stor på 80 och 90-talet och tillverkades då av Fazer. Förpackningen är ikonisk och nyligen var den med som en fråga i TV-programmet Alla mot Alla. Tyvärr var det ingen som kände igen förpackningen då.

Köp RIGI hos Klippkungen här för 7 spänn styck redan nu! Leverans kostar 49 kr och en Klippkungen rabattkod kanske finns hos Sockerbiten om du har tur.

Uppdatering 11/2: Nu finns de även hos Coopers Candy för 8 kr/st. Är det ett fynd?

GB Glace Igloo Cola framröstad av folket

Även Igloo Cola går redan nu att köpa i de flesta butiker. Igloo är en ikonisk isglass från GB Glace med smak av cola som har två träpinnar, vilket gör den lätt att dela med sig av. Den kommer kosta 15 spänn och lanseras tillsammans med några andra intressanta smaker; Magnum Ruby, Magnum Salted Caramel & Glazed Almonds, Pippi Tjolahoppglass, Cornetto Mermaid och Solero Mango.

Förra året röstades Igloo tillbaka av svenska folket i en omröstning om vilken klassisk glass som borde komma tillbaka. Sockerbiten önskar Solero Smoover, Banana Joe och den där snurrade chokladpinnen med kolasås i.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.