Nyhet: Pinchos-läsk och Let’s Feast-läsk från Dirtwater Fox

Pinchos-läsk

The Dirtwater Fox Brewery släpper fem ny smaker i två olika samarbeten, helt ny Pinchos-läsk i tre smaker och två nya smaker på Let’s Feast läsk. Samarbetet med Pinchos är en världspremiär som finns att köpa på restaurangerna från och med idag den 30 september och tre veckor framåt. De var ett aprilskämt förra året men nu är de här på riktigt. De kostar hela 35 25-30 kronor styck och innehåller tyvärr mindre socker. Oklart om de har något sötningsmedel, men Dirtwater Fox brukar inte använda det. Det är också oklart om de kommer att finnas i butik efter att de tre exklusiva veckorna hos Pinchos passerat. Mer om smakerna nedan.

Uppdatering 4/10-19: Efter information från Pinchos och Dirtwater Fox så har priser och innehåll klargjorts, det är inte mindre socker och priset varierar mellan 25-30 kronor. De säljs bara under tre veckor, det vill säga ingen garanti för att de kommer till butik senare.

Let's Feast läsk

Let’s Feast har för ett tag sedan släppt två smaker, Vattenmelon och Hallon-Lime, som tävlar om att få finnas kvar på butikshyllorna. Den som säljer bäst får stanna. Även här handlar det om en ekologisk läsk utan färgämnen.

Tredje gången gillt presenterar Dirtwater Fox samarbetet med Youtubers Let’s Feast! Doris och Cristian har tagit fram varsin smak som duellerar mot varandra. Den smak som sålt bäst till och med vecka 4 2020 blir en del av ordinarie sortiment. Så upp till kamp, vem vinner? Doris med sin Watermelon, eller Cristian med sin favorit Raspberry Lime? Vilken väljer du? GAME ON!

Ni kan köpa Let’s Feast läsk hos Coopers Candy här och få 10 % rabatt med en Coopers Candy rabattkod här.

Smakerna på Pinchos-läsk

Hallon/Salt

LIMITED EDITION I SAMARBETE MED DIRTWATER FOX BREWERY. EKOLOGISK LÄSK MED SMAK AV GODISEN HALLON/SALT. HELT UTAN KONSTGJORDA TILLSATSER. VEGANSK.

Peachy

IMITED EDITION I SAMARBETE MED DIRTWATER FOX BREWERY. EKOLOGISK LÄSK MED SMAK AV GODISEN PEACHY. HELT UTAN KONSTGJORDA TILLSATSER. VEGANSK.

Fizzy Bubblizz

LIMITED EDITION I SAMARBETE MED DIRTWATER FOX BREWERY. EKOLOGISK LÄSK MED SMAK AV FIZZY BUBBLIZZ. HELT UTAN KONSTGJORDA TILLSATSER. VEGANSK.

Läs mer om smakerna här och se Pinchos meny.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook