Nyhet: Calippo Cola Drops & Original Winegums Sour

Calippo Cola Drops

Candy People Sweden utökar sitt sortiment med godisglass ytterligare med smaken Calippo Cola Drops. Dessutom släpper de Original Winegums Sour, det vill säga sura vingummin.

Isglassen Calippo kommer här i formen av hårda karameller med smak av cola. På samma sätt som Piggelin blev hårda drops i godiset Piggelin Drops.

Återigen är det Klippkungen som är snabbast på bollen och redan har dessa nyheter till försäljning i sin webbutik. Båda påsarna väger in på 80 gram och kostar 15 respektive 16 kronor. Klart överkomligt. Har ni tur finns det kanske en Klippkungen rabattkod tillgänglig också, även om det inte alltid gör det.

Köp Winegums Sour här och Calippo Drops här hos Klippkungen. De kommer säkert när som helst till Coopers Candy också om ni föredrar att handla där.

Självklart kommer Sockerbiten att recensera dessa nyheter så fort vi lagt vantarna på dem. Då uppdateras denna artikel med en länk till Calippo Cola Drops och de sura vingummina.

Sedan tidigare finns glassgodisarna Sandwich Bites, Piggelin Drops, Nogger Bites, Lakritspuck Bites och 88:an Bites.

Recension av Calippo Cola Drops finns nu ute.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.