Lindt Hello Cinnamon Buns

Lindt Hello Cinnamon Buns

Lindt Hello Cinnamon Buns är en av två nya julsmaker i Lindt Hello-serie. De finns inte i Sverige ännu men går att importera från Tyskland tillsammans med flera andra roliga smaker. Men det är tyvärr inte värt det.

Förpackningen är lockande men dessvärre lever chokladen inte upp till förväntningarna. Doften är kryddig med en hel del kanel, som sig bör. Chokladen är oerhört tjock, fet och smörig. Den smakar inget speciellt, som en ordinär mjölkchoklad.

Kan fyllningen istället rädda den här chokladkakan? Även den är smörig och kryddig av kanel. En bränd smak av socker finns också men kanelen är framträdande. Dessutom finns hårda bitar av kaka i fyllningen men de tillför ingenting.

Tyvärr är det här en riktigt tråkig chokladkaka som både lovar tjockt och levererar tjockt. Tjockt som i fett och smör det vill säga.

Vad kostar Lindt Hello Cinnamon Buns och var köper jag den?

Pris ca 40 kr.
Inköpsställe: GB Gifts. Kanske Coopers Candy eller Klippkungen får hem den?
Rekommendation: För smörig, det blir ett nej.

Betyg 2 av 5 sockerbitar.

Lindt Hello kanelbulle

Kanelbullar i choklad från Lindt. Smörigt och kryddigt.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.