Dr Pepper Vanilla Float

Dr Pepper Vanilla Float

Efter mycket om och men fick Sockerbiten tag i ett exemplar av Dr Pepper Vanilla Float med sin fantastiska burk som vittnar om rejäl potential. Läsken är colafärgad och doftar syrliga körsbär, vanilj och mandelmassa. Helt klart en mer lekfull och fyllig arom än hos vanliga Dr Pepper. Kolsyresättningen är len och gör att Dr Pepper Vanilla Float är oerhört lättdrucken. Dessutom är sötman ännu lenare. Och även om sötman har spår av mörk sirap är den rund och smått fantastisk med toner av vanilj. Visst finns en tydlig glasskänsla i den smakrika läsken som gör varje munfull till en njutning. Körsbärssmaken gör sig mest påmind genom buktalande, stora rapar. Ibland befinner sig en bismak av plast och silikon på smaklökarna men den sköljs snabbt bort av den underbara sötman som kör över det mesta i Dr Pepper Vanilla Float. Eftersmaken kan nog anses vara den vuxna fadersfiguren i denna bångstyriga smakfamilj, då den är lite besk och mörk. Dr Pepper Vanilla Float är en skön version av Dr Pepper, om än begränsad.

Update 4/5-18: Dr Pepper Vanilla Float kommer tillbaka efter fyra års frånvaro. Snart kan du köpa den på usagodis.se och ovrhypd.se också. Kul!

Vad kostar Dr Pepper Vanilla Float och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe;  Gåva, tack @soda_hunter. Har du tur finns den hos usagodis.se.
Rekommendation: Hittar du en, slå till. Snabbt!

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.