Yacht Club Hillary’s Liberal Limeade

Yacht Club Hillary's Liberal Limeade

Hillary Clintons läsk heter Yacht Club Hillary’s Liberal Limeade och har en djupblå färg och doftar av limegodis. Denna läsk känns mer konstgjord än Donalds dito även om smaken av lime är frisk och god. Sockerrörssötman är alldeles förträfflig och citrussmaken är godkänd även om den är lite svag.

Eftersmaken i Yacht Club Hillary’s Liberal Limeade är aningen besk men det är inget som besvärar. Tyvärr vinner dock Donald även detta val, när det kommer till smak på läsk.

Vad kostar Yacht Club Hillary’s Liberal Limeade och var köper jag den?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: Soda Nation
Rekommendation: Har du inte råd med både demokrat och republikan, välj Donald. Det tar emot att säga det.

Betyg 3,75 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
 • Cw

  Tyvärr? Och “det tar emot å säga det”? Är det för att han deklarerat att han vill göra slut på IS som du föredrar Hillary (som hade fortsatt med den liberala politiken att fösa in IS till territorier som Europa och USA)?

  • Oj, många anledningar men detta är ingen politisk blogg så hoppar den diskussionen :)

   • Cw

    Har du sagt A får du säga B. Det var knappast jag som började med politik utan du som på två olika ställen i recensionen uttryckte ditt missnöje över valresultatet så att inte kunna motivera det är svagt, men väldigt väntat och signifikativt för Trump-motståndare.

    Hade för övrigt tänkt nämna två tips om produkter att recensera (det var därför jag loggade in här för att kolla om du svarat, för jag orkar inte hålla på å bråka om politik) men det avvaktar jag med tills jag fått ett svar på frågan. Så, sådär lätt smiter du inte undan. Antingen får du ta tillbaks det du gett uttryck för eller så får du förklara vad du menar. Det håller inte att häva ur sig saker som man inte kan stå för, när man märker att man mätt sin överman. Då får man erkänna det i så fall.

    • Vic

     Nej. Vill inte ha en massa politiskt skitsnack på den här annars trevliga bloggen. Du har permanent sjunkit i mina ögon, Cw, och varje gång du kommenterar något kommer jag himla med ögonen.

     Har läst bloggen i flera år utan att kommentera något. Andreas gav dig en legitim anledning till att inte fortsätta konversationen vilket han har all rätt till, precis samma rätt som att visa sin åsikt om något, på ett lättsamt sätt.

     Jag rekommenderar Andreas att ta bort dessa recensioner då det ofta spårar i kommentarsfältet. Tack.

     • Tack! Kul att du gillar bloggen, det värmer :)

      Recensionerna får vara kvar. Jag hoppas innerligt att det inte ska spåra ur. Brukar vara trevliga kommentarer här.

      Att det framgår att jag hade valt Hillary framför Trump står jag för. Men att läsken med hans namn smakade bättre står jag också för.

      PS, har en ganska exklusiv recension på g!

     • Vic

      Härligt, även jag är klar med denna diskussion. Ser fram emot nästa recension!