Tupla Double Layer Caramel

Tupla Double Layer Caramel

Wow, äntligen en till version av finska Tupla, närmare bestämt den lovande Tupla Double Layer Caramel. Namnet är onekligen inbjudande och storleken är lagom.

Doften består av choklad och kola och under ytan pockar krispiga puffar på uppmärksamhet då de gör hela godisen knottrig. Redan här börjar liknelserna med Dumle Snacks. Det ska visa sig att smaken inte är helt olik heller.

Tupla Double Layer Caramel är som namnet utlovar fylld med massvis av kola. Hela kärnan består av underbart seg och fin kola med mycket smörighet och lite bränd knäckton.

Riktigt gott är det utan att bli för sött tillsammans med den feta mjölkchokladen. Istället kompletterar de olika smakerna varandra väl och Tupla Double Layer Caramel tar snabbt några kliv framför Dumle Snacks.

Puffarna smakar inget speciellt men tillför krispighet. Tupla Double Layer Caramel är helt enkelt som en segare och godare Dumle Snacks med en kola som är mognare och med lite mer mörk smörighet.

Vad kostar Tupla Double Layer Caramel och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Kioskpiraten.com
Rekommendation: Köp en kartong full.

Betyg 5 av 5 sockerbitar.

Chokladbit

Kolla all god kola, choklad och krisp!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.