Tony’s Chocolonely Popcorn Limited Edition

Tony's Chocolonely Popcorn Limited Edition

Tony’s Chocolonely Popcorn Limited Edition är en begränsad upplaga av denna snyggt förpackade choklad som endast sägs finnas på Paradiset. Som sagt är förpackningen otroligt lockande med glittriga inslag mot den matta och färgglada basen. Det är svårt att inte dyka djupt i plånboken när man ser denna i butikshyllan.

Chokladkakan är tjock och med osymmetriska bitar. Tyvärr doftar Tony’s Chocolonely Popcorn Limited Edition mest blockchoklad och salt. Tony har dock inte snålat på popcornen, vilka återfinns gott om igenom hela kakan. Dessutom stöter man på jättesmå färgglada pluppar, likt strössel. Dessa bitar är dock inte vänliga mot tänderna, då de är omöjliga att krossa. Istället rullar de runt likt kullager mellan tandkronorna.

Popcornen i Tony’s Chocolonely Popcorn Limited Edition bjuder på rejäl majssmak och sälta samtidigt som de är imponerande krispiga. Fredagsmyskänslan infinner sig ganska fort. Chokladbasen är söt och smörig och påminner om Fazers dito. Faktiskt så påminner Tony’s Chocolonely Popcorn Limited Edition i sin helhet ganska mycket om Fazer Salty Popcorn.

Sötman bränner i halsen efter att man svalt chokladen och popcornens sälta och atmosfär stannar kvar länge i munnen.

Vad kostar Tony’s Chocolonely Popcorn Limited Edition och var köper jag den?

Pris ca 42 kr.
Inköpsställe: Paradiset. Och MatHem.se.
Rekommendation: Inte bättre än sina konkurrenter, men fin som gåva.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Choklad skuren

Det är gott om innehåll i Tony’s Chocolonely Popcorn Limited Edition, det kan man inte förneka.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.