Sport Lunch Coconut

Sport Lunch Coconut

Cloettas Sport Lunch har levt ett ganska anonymt liv men nu finns en nyhet som kanske får den på fötter igen, nämligen Sport Lunch Coconut.

Är årets smaktrend kokos tro? Snart kommer ju också Marabou Co-Co. Sport Lunch Coconut doftar nästan så mycket kokos att det övergår i mintaromer.

Chokladlagret är oerhört tjockt, sött och fett. Därmed tar det över smaken ganska hårt. På insidan finns ett krispigt och torrt kex som i vanlig ordning, när det kommer till kexbaserade chokladkakor, inte smakar särskilt mycket.

Fyllningen mellan lagren av kex smakar onekligen mycket kokos. Tillsammans med chokladen blir det som en kokosboll i fyrkantig form. Ganska gott men chokladen tar alldeles för stor plats tyvärr. Smörigheten är massiv, men gillar du kokos så är det inget att tveka på med Sport Lunch Coconut.

Vad kostar Sport Lunch Coconut och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Gåva, tack Cloetta. Överallt från vecka 7. Prova MatHem.se.
Rekommendation: Orkar du inte baka kokosbollar har du här ett substitut.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Sport Lunch Coconut

Sportig lunch, va?

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
  • Cw

    Skoj. Kokos är en frisk smak, tycker jag. Att göra en smakvariant av Sport Lunch kändes ganska nytt. Brukar vara Plopp som får stå för smaklanseringarna. Detta var nog den nyhet som du hade på g utan min kännedom. ;) Glädjande även att du inte verkar nämna att du ogillar kokos :) Vill minnas att du nämnt att du inte är nåt fan av smaker undertecknad är förtjust i (såsom mint, lakrits mm) utan snarare föredrar obskyra smaker (mot vilka jag är skeptisk). Nåväl, undertecknad får nog ta å testa denna med.