Reese’s Spreads Snacksters

Reese's Spreads Snacksters

Vid det här laget vet vi att Reese’s jordnötssmör finns i olika former, där Reese’s Spreads Snacksters är en av de mer vågade utsvävningarna. Med en lurig förpackning där byttan med smet är mycket mindre än vad man tror, gör sig Reese’s Spreads Snacksters redo att locka konsumenter. De torra och hårda kexpinnarna smakar oväntat svenskt, nästan exakt som pepparkaka. Därför blir mixen med jordnötssmör med chokladsmak ganska udda. Tyvärr tar den kryddstarka pinnen över smakbilden med sin rejäla pepprighet. Men om man är smart och slickar av smeten först bjuds man på en smaskig åktur.

Jordnötssmöret smakar kladdkakedeg med en rejäl sälta och inslag av jordnöt och mjölkchoklad. Konsistensen är perfekt seg och fet med ett inslag av sockrig grynighet. Ändå är Reese’s Spreads Snacksters inte lika fet som att äta rent jordnötssmör. Sötman består bara av sockersmak, vilket gör smeten beroendeframkallande. Reese’s Spreads Snacksters doftar choklad och kaffe, men är tyvärr mer förpackning än godis. Dessutom kvarstår det stora frågetecknet kexpinnarna.

Vad kostar Reese’s Spreads Snacksters och var köper jag dem?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: HappyCandy.se eller usagodis.se
Rekommendation: Att köpa eller inte köpa, det är frågan.

Betyg 3,75 av 5 sockerbitar.

Pinne med smet

En pinne med Reese’s Spreads Snacksters.

Burken inuti med innehåll

Vad göms i den lilla plastburken med Reese’s Spreads Snacksters?

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
  • Gw

    Denna variant påminner mig om produkten “Nutella & Go” som jag införskaffade härom dagen. Hur står sig Reese’s motsvarighet jämfört med Nutellas (om du provat den)? Hittar ingen uppladdat recension här på din hemsida om “Nutella & Go” i alla fall.

    • Helt korrekt, har inte provat nutella & go ännu men är inget större fan av nutella så gissar att reeses vinner :)

  • Numera är jag hör och häpna, godisfri! Men tidigare gillade jag Reese´s peanut butter cups skarpt! Eller allt med jordnötssmör funkade :) Nu för tiden stillar jag mitt begär med att skeda jordnötssmör direkt ur burken. Funkar fint det också :)

    • Starkt jobbat! Men saknar recensioner ändå ;)