Polly Ice Cream

Polly Ice Cream

Polly Ice Cream är senaste kreation från Cloetta och här utlovas smakerna hallon, päron och karamell. Tyvärr är alla doppade i samma ljusa mjölkchoklad så det är svårt att veta redan innan vilken smak man slänger in i brödsaxen. Vi ska här försöka reda ut om de verkligen smakar glass och hur de skiljer sig åt.

Alla smakerna är oerhört milda och de påminner alla om billig glass. Hallon är klart bäst med en lätt syrlighet och fräschör med en svag smak av moget bär.

Karamell smakar en del kola och är söt och sliskig. Det smakar ungefär som en strimma kolasås på vaniljglass. Päronsmaken är oerhört anonym och det är svårt att hitta något päron alls faktiskt.

Det känns som att GB Bigpack stått som inspiration till den här påsen som tillslut bara blir söt som sirap med inslag av choklad.

Vad kostar Polly Ice Cream och var köper jag dem?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll. Vecka 19 i övriga butiker som Coopers Candy, Klippkungen m.fl.
Rekommendation: Det går lika bra med originalet.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Polly smak av Ice Cream

De har alla samma chokladöverdrag, så det är svårt att veta vilken som är vilken smak.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.