Pepsi Perfect

Pepsi Perfect

Den 21 oktober i år var det Back To The Future Day, nämligen den dagen Marty McFly skulle landa i framtiden och avnjuta en Pepsi Perfect. I samband med detta släppte Pepsi just denna läsk i en begränsad upplaga på 6500 flaskor på Amazon och Walmart, endast i USA för oblyga 20,15 dollar.

Tyvärr blev lanseringen ett smärre kaos då många lyckades köpa läsken innan ens rätt datum slagit in. Sedan tog det bara några sekunder så var det utsålt, som tur är fick Sockerbiten tag i en av de första flaskorna. För några dagar sedan valde Pepsi att släppa en extra omgång med Pepsi Perfect som också tog slut på några minuter.

Visst är Pepsi Perfect en bit historia välförpackad ganska exakt enligt manus. Men det krävs nog ett hängivet fan för att uppskatta denna flaska. Vad som göms innanför de många lagren plast är Pepsi Cola made with Real Sugar som är riktigt god och Sockerbiten självklart har recenserat. Och sammanfattningsvis är det en kvalitetssötad och riktigt god cola som även bygger Pepsi Perfect. Men om Sockerbiten hade fått välja är den perfekta Pepsin ingen mindre än Pepsi Vanilla made with Real Sugar.

Vad kostar Pepsi Perfect och var köper jag den?

Pris 20,15 USD + frakt. Jävligt dyrt med andra ord.
Inköpsställe: Amazon.com. Just denna flaska kan du köpa här på Blocket.se. Dyrt! 😉
Rekommendation: Inte värd att åka tillbaka i tiden för.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.