Nyhet: Nöt-Crème Delicatoboll och Delicato Kondisbit med Nöt-Crème

Nöt-Crème Delicatoboll

Idag släpptes nyheten att Delicato och Nöt-Crème ingår ett samarbete och släpper två nyheter tillsammans. I fikahyllan hittar vi  Delicato Kondisbit med Nöt-Crème och bland lösviktsgodiset den mest intressanta nyheten Nöt-Crème Delicatoboll.

Den sistnämnda är en chokladpralin fylld med smak av Delicatoboll. Tyvärr brukar tjockleken på chokladen vara lite för tjock och konsistensen för smörig, men det ska bli intressant att smaka. Delicatoboll kan ju vara torrt och strävt men smakerna kanske gifter sig.

Redan imorgon 22 augusti finns Nöt-Crème Delicatoboll exklusivt hos Hemmakväll bland lösgodiset, medan Kondisbitarna får vänta till vecka 38 på att landa hos ICA, Coop, Hemköp, Willys och Bergendahls.  Vecka 38 gäller även pralinerna när det kommer till andra butiker än Hemmakväll.

”Vi är fantastiskt glada över samarbetet med Nöt-Crème, att kunna erbjuda så fina produkter där det bästa av våra världar möts. Kondisbiten med härligt krämig Nöt-Crème är en dröm för både fika- och godisälskaren.”

– Nadja Radwan, på Delicato.

Recension kommer självklart inom kort. Här finns recensioner på andra Nöt-Crème-produkter. Vad tror ni om denna nyhet, kan det bli succé? Kommentarerna står till förfogande.
Uppdatering 26/8: Nu finns Sockerbitens recension av Nöt-Crème Delicatoboll publicerad. In och läs och se betyg nu på en gång!

Håll koll hos Coopers Candy och MatHem under vecka 38 för att hitta dessa nyheter. Sockerbiten kan också erbjuda en Coopers Candy rabattkod för hela 10 % rabatt.

Källa: mynewsdesk.com

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.