Nyhet: Marabou Darkmilk kommer i tre smaker

Marabou Darkmilk

Marabou släpper en helt ny serie med choklad, nämligen Marabou Darkmilk. Denna mörkare mjölkchoklad har en högre kakaohalt och kommer i tre smaker. Salted Caramel, Roasted Almonds och Original.

Kakaohalten anges till minst 40 % och varje chokladkaka väger in på lätta 85 gram. Alla smaker skall finnas i butik från och med vecka 38. Både Milka och Cadbury har egna varianter av Darkmilk, läs mer om det längre ned.

Den variant som Sockerbiten mest ser fram emot är självklart Salted Caramel. Vi får bara hoppas att det inte snålats med salthalten. Något som ofta är fallet, tyvärr. Självklart kommer den att recenseras så fort Sockerbiten får sätta tänderna i den. Förpackningen ser i alla fall ganska inbjudande ut.

Hårdbevaka Coopers Candy och MatHem under vecka 38 för att slå klorna i Marabou Darkmilk. Missa inte heller Sockerbitens  Coopers Candy rabattkod  som ger 10 procents rabatt på hela köpet.

 

Marabou Darkmilk Roasted Almonfs

Roasted Almonds ser ut såhär.

 

Marabou Darkmilk original

Originalkakan ser ut såhär, utan färg på variantrutan.

 

Milka & Cadbury Darkmilk

Både Milka och Cadbury har egna varianter av Darkmilk, eftersom även de, likt Marabou, ägs av Mondelēz. Marabou-varianterna brukar vara mest lik Milka, men det finns ofta ändå en viss skillnad i smak. Speciellt jämfört med Cadbury. De finns dessutom i exakt samma smaker, med tillägg av bland annat hallon. Så vi kan ana att den kommer till Sverige under Marabou-flagg senare, om serien blir populär.

Milka Darkmilk

Milka Darkmilk Original.

 

Cadbury Darkmilk

Cadbury Darkmilk Original.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook