Mtn Dew Dew.S.A

Mtn Dew Dew.S.A

Mtn Dew Dew.S.A är grumligt lila och beter sig som en kameleont i olika ljus, ibland är den blå, ibland är den röd. Intressant och lite läskigt på samma gång.

Läsken doftar gott och syrligt med en hel del inslag av frukt och mandelmassa, men också en del rengöringsmedel. Huvudsmaken är svårplacerad, men det är nog något sorts bär som bär upp resten av smakerna. Kan det vara körsbär eller blåbär?

Mtn Dew Dew.S.A är i alla fall lite syrlig och mycket söt och består av en blandning av Mtn Dew Code Red, White Out och Voltage. Den rejäla mixen av smaker är det ingen tvekan om.

Kolsyrenivån är svag och tyvärr förekommer en udda bismak av metall, både i sötman och eftersmaken. Och vänder man på flaskan och läser innehållsförteckningen visar det sig att Mtn Dew Dew.S.A innehåller Sukralos som extra sötningsmedel förutom majssirapen. Skandal!

Vad kostar Mtn Dew Dew.S.A och var köper jag den?

Pris okänt.
Inköpsställe: Gåva, tack Usagodis. Tyvärr kommer den inte komma till Sverige p.g.a. ett förbjudet ämne i innehållet.
Rekommendation: Hetsa inte upp er, den lever inte upp till hajpen. Trots det patriotiska namnet. 

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.