Marabou Big Taste Toffee Whole Nut

Marabou Big Taste Toffee Whole Nut

Marabou Big Taste Toffee Whole Nut är verkligen gigantisk, 300 gram väger bjässen in på och prislappen hos Hemmakväll blir därefter. Tyvärr ljuger bilden på omslaget lite, riktigt sådär mycket mjölkkräm är det inte i fyllningen. Inte lika mycket kolasås heller. En hel nöt finns där dock. Kan man ana att det var hit Trillingnöten från Aladdin flydde?

Chokladkakan doftar smörig choklad och de stora bitarna smälter gärna mellan fingrarna. I mitten av varje ruta finns en hel nöt som är ganska seg i konsistensen. Inte heller tillför den särskilt mycket smak.

Runt nöten i Marabou Big Taste Toffee Whole Nut finns kolasås som är enormt söt och en mjölkkräm som smakar en del vanilj. Både sås och kräm är lena och fina i konsistensen. Kolasmaken är av standardmässigt mått.

Marabou Big Taste Toffee Whole Nut liknar en annan pralin som också försvunnit från Aladdin som jag är osäker på namnet på. Kan den ha hetat helnöt? Det var i alla fall en hel nöt omsluten av kola och choklad. Fyrkantig till formen var den också. Kanske är det så att Marabou Big Taste Toffee Whole Nut är en uppsamlare av gamla reliker från Aladdinaskar.

Marabou Big Taste Toffee Whole Nut är tyvärr inget nyskapande och efteråt bränner det i halsen av sötman och nötbitar har fastnat i tänderna.

Vad kostar Marabou Big Taste Toffee Whole Nut och var köper jag den?

Pris ca 35 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll samt Klippkungen (med en Klippkungen rabattkod).
Rekommendation: Saknar du den där biten från Paradis eller Aladdin, slå till!

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Chokladkaka

En hel nöt är det allt. Men annars är inte Marabou Big Taste Toffee Whole Nut särskilt lik bilden på förpackningen.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.