Maine Root Pumpkin Pie Soda

Maine Root Pumpkin Pie Soda

Snart är ju halloween över, nåja, så vad passar bättre än en Maine Root Pumpkin Pie Soda kan man undra. Det är ju alltid kul med nyheter i premiumsegmentet i läskhyllan. Även om det blir hål i plånboken. Vi kan trösta oss med att Maine Root Pumpkin Pie Soda är Fairtrade-certifierad och innehåller sockerrörsjuice.

Läsken är knallorange och grumlig och doftar handkräm med inslag av pumpa och kanel. Skumkronan är tunn, istället är smaken gräddigt tjock. Maine Root Pumpkin Pie Soda smakar vanilj, kanel, kardemumma och pumpa. Om än på ett lite tvålaktigt sätt. Vaniljsockersötman blandas med en skön fruktighet och en gräddig cheesecakekänsla uppstår.

Maine Root Pumpkin Pie Soda har en stor smakpalett och andra toner vi hittar är kärnhus från ett päron och melonskal. Speciellt om man halsar direkt ut flaskan. Maine Root Pumpkin Pie Soda är visserligen udda i både smak och sötma, men trots en eftersmak av sötningsmedel är läsken ändå kul på flera plan.

Vad kostar Maine Root Pumpkin Pie Soda och var köper jag den?

Pris 29 kr.
Inköpsställe: ICA, NK Saluhall.
Rekommendation: Gillar du pumpa och kryddor, så varför inte.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.