Kina Wafer Vanilla Bites

Kina Wafer Vanilla Bites

Kina Wafer Vanilla Bites följer i spåren av Dumle Wafer och Ballerina Bites Strawberry. De flesta kakor och godis verkar komma i en luftig wafer-variant som stöpts i samma form. Som tur är skiljer de sig åt vad gäller fyllningen. Gemensamt är det tunna ytskiktet av kletig och söt mjölkchoklad och uppbyggnaden av torra krispiga kex. Kina Wafer Vanilla Bites doftar vanilj och choklad och bjuder på ganska rejält med vit fyllning. En fyllning som är ganska smörig och har en rejäl vaniljsockersmak.

Tillsammans med det luftiga krispiga kexet skapas sköna konsistenskontraster. Kexet smakar dock inte mer än nattvardens oblat. Förutom just den krispiga kärnan och chokladen finns ingen koppling alls till godiset Kina. En röd tråd saknas helt enkelt i smakbilden. Sötman är chocksöt likt vaniljglass men Kina Wafer Vanilla Bites är ändå lättsmält och glider snabbt ned i strupen i för stora kvantiteter till fikat.

Vad kostar Kina Wafer Vanilla Bites och var köper jag dem?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Nya Pulsen Flemningsberg. Kanske även MatHem.se inom kort.
Rekommendation: Gillar du wafers kan denna vara värd att prova.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Insidan av en wafer

Hur ser en Kina Wafer Vanilla Bites ut när den delas på mitten? Såhär!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.