Juleskum 2017 Lingon

Juleskum 2017 Lingon

Juleskum 2017 Lingon, årets smak på dessa ganska sorgliga julgodisar, hur landar det på tungan?

Doften är i alla fall ytterst oangenäm med en syrlig ton av publik urinoar. Men vad gör väl det, vi undersöker om smaken är på samma tema.

Juleskum är alltid skönt segt och fluffigt och väger knappt någonting. Dessa tomtar är gröna och rosa och smakar mest socker och marshmallow. Lite mint finns där inne, blandat med vanilj och något syrligt. Kanske är det lingon ändå?

Tyvärr bjuder Juleskum 2017 Lingon mest på en unken doft och smak av socker. Inget att hänga i julgranen år 2017 med andra ord. Då är det bättre att lägga pengarna på att köpa en jultröja. En ful sådan.

Vad kostar Juleskum 2017 Lingon och var köper jag dem?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: ICA Farsta. MatHem.se.
Rekommendation: Håll för näsan om du ändå tänker äta dem.

Betyg 2 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
 • Cw

  Där kom recensionen tillsist, likt eftersläntare från en som brukar ligga steget före. ;) Denna smak hade jag inga planer på att testa (valet av lingon känns krystat) och din recension var spiken i kistan att man bör undvika att få i sig nån sån i juletider.

  • Ja den var så tråkig så har blivit liggandes hehe. Men den som väntar på något gott ;)

   • Cw

    Haha, den som väntar på nåt äckligt visade det sig vara i det här fallet ^^

 • Helena

  Formuleringen “en syrlig ton av publik urinoar” tycker jag är en överdrift, men konstgjort både luktar och smakar dessa tomtar onekligen. Och jag är dessutom inte ens särskilt förtjust i skumgodis, särskilt inte när detta godis har fruktsmak. Ändå köper jag tvångsmässigt Cloettas juleskum varje år.