Jarritos Fruit Punch

Jarritos Fruit Punch

Jarritos Fruit Punch, så länge jag har suktat efter dig. Äntligen har Usagodis lyckas få hem några flaskor och det är dags att smaka den enda smaken Sockerbiten inte provat än i Jarritos fantastiska läskutbud.

Läsken är djupröd och doftar fruktigt av gelégodis med inslag av byggmaterial. Som alltid i Jarritos är sötman underbart balanserad och väl avstämd. Sockerrören för göra sin grej helt enkelt och håller enormt hög kvalitet med sin runda smak. Kolsyrenivån är angenäm och smaken likaså.

Likt en sommarbål på frukt och bär blandat med drottningsylt bjuder Jarritos Fruit Punch på en god smakupplevelse. Här finns de flesta smakpaletter, fläder, blåbär, äpple, lime. Ja, det mesta är representerat i Jarritos Fruit Punch. Dessutom lyckas de undvika någon bismak, som ibland kan vara problem med fruktläsk.

Vad kostar Jarritos Fruit Punch och var köper jag den?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: usagodis.se
Rekommendation: Ta en tur till den fysiska butiken och gå loss i kylen.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.