Hemglass Päron Sandwich

Hemglass Päron Sandwich

Hemglass har släppt massor av nyheter och Sockerbiten ska testa några av dem, där en av de mest intressanta är Hemglass Päron Sandwich som är på tillfälligt besök.

Glassen doftar som Ballerinakex med päron. Inuti den ljusgröna glassen finns en rippel av päronsylt, kul. Det smakar massvis av pärongodis men det är svårt att få ihop den smaken med chokladkexen. De gifter sig liksom inte. Kakao och päron verkar inte vara vänner helt enkelt.

Päronsmaken är oerhört tydlig och tar över. Kanske är en bra liknelse den klassiska efterrätten After Eight och konserverade päron, utan minten.

Kexet är lite torrt men lyckas ändå vara segt. Hemglass ska ha en eloge för att de förnyar Sandwich på ett roligt sätt, nu ser vi fram emot fler roliga smakkombinationer. Salt karamell eller jordnötssmör?

Vad kostar Hemglass Päron Sandwich och var köper jag dem?

Pris 129 kr (10 st).
Inköpsställe: Hemglass, glassbilen. Gåva, tack Hemglass.
Rekommendation: Tycker du att päron och choklad funkar ihop, så kör. Annars avvakta.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

sandwich

Päronglass mellan två kex!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.