Häagen-Dazs Summer Berries & Cream

Häagen-Dazs Summer Berries & Cream

Häagen-Dazs Summer Berries & Cream är sommarens tredje nyhet från Häagen-Dazs. Och gällande gräddigheten gör denna glass skäl för sitt namn. Den rosa glassbasen är enormt krämig och fet av grädde. Man blir oerhört mätt av att skopa i sig Häagen-Dazs Summer Berries & Cream. Smaken av drottningsylt är påtaglig, även om rippeln av sommarbär är ganska snålt tilltagen. Blåbär och hallon gör sig mest påminda, tillsammans med lite toner av röda vinbär i glassbasen.

En liten syrlighet blandas med en skön sötma. Häagen-Dazs Summer Berries & Cream bjuder också på en rejäl känsla av yoghurt. Glassen är visuellt stilig och gillar du syltsmak är Häagen-Dazs Summer Berries & Cream något för dig. Den bestående känslan som lämnas både i mun och mage är dess kraftiga stomme av krämig grädde. Sommaren kan komma nu!

Vad kostar Häagen-Dazs Summer Berries & Cream och var köper jag den?

Pris ca 50 kr.
Inköpsställe: Coop, Huddinge. Snart på MatHem.se.
Rekommendation: Som sagt, gillar du bärsylt är detta en glass för dig.

Betyg 3,75 av 5 sockerbitar.

Glassen delad på mitten.

En riktig genomskärning av Häagen-Dazs Summer Berries & Cream.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.