GB Marabou Apelsinkrokant

GB Marabou Apelsinkrokant

GB Marabou Apelsinkrokant finns just nu exklusivt på Pressbyrån till fyndpriset 15 spänn. För en sådan stor strut på 150 ml  hör det till ovanligheterna, speciellt hos Utpressarbyrån.

Ytterst på struten finns ett krispigt och tunt lager av riktigt god mjölkchoklad med små puffar i. När chokladen snabbt ätits upp hittar vi en glassbas med apelsinsmak. Tillsammans med chokladen smakar det oerhört likt Noblesse Apelsin Crisp faktiskt.

Glassbasen är till en början riktigt god med en tydlig apelsinsmak och gräddig känsla, nästan som en blandning av fromage och parfait. Men desto djupare ned i struten vi kommer desto vattnigare blir glassen och smaken, vilket är synd.

Utblandat i glassen finns också små bitar av choklad. Dessa bitar är så djupfrysta att det är svårt att utvinna någon smak ur dem. De bara slinker ned i magen med glassen utan att påverka tungan.

Våfflan är lite väl tjock, men härligt krispig och sirapssöt. Den blir tråkig i längden också, vilket blir ledordet för hela struten. Men glassen är i alla fall fräsch och somrig.

Vad kostar GB Marabou Apelsinkrokant och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Pressbyrån
Rekommendation: Gillar du chokladkakan eller Noblesse Apelsin Crisp kan den här struten nog vara värd en chans i värmen.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

GB Glace Marabou Apelsinkrokant

Så ser det ut om man tar en kniv och skär upp glasstoppen och sedan fotograferar innehållet.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.