Festis Sparkling Melon & Lime

Festis Sparkling Melon & Lime

Festis Sparkling Melon & Lime är bäst av de tre nya kolsyresatta Festisarna. Tyvärr betyder det inte jättemycket. Det hade nog varit bäst att behålla sockermängden och hoppat över kolsyran. Ett berömt Mer-citat lyder ju:

För god att kolsyras.

Undra om det inte är applicerbart på Festis också. Hur som helst är Festis Sparkling Melon & Lime morgonurinfärgad och doftar massor av ljuvlig honungsmelon, likt den eviga klassikern Festis Melon. Den som var helt transparent för er som kommer ihåg. Läsken är svagt kolsyrad och smakar syrlig melon och lime, som lyser igenom i vissa klunkar. Tyvärr är både smak och sötma alltför svaga för att göra några bestående intryck på smaklökarna.

Festis Sparkling Melon & Lime är dock ganska fräsch och god med reko melonsmak. Tyvärr finns en lustig bismak i alla tre Festis Sparkling, som kanske kommer av smaksättningen i kombination med kolsyra. För det finns iallafall inget sötningsmedel på innehållsförteckningen hos Festis Sparkling Melon & Lime.

Vad kostar Festis Sparkling Melon & Lime och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: MatHem.se
Rekommendation: Njaaaaaa.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.