Fazer Seasonal Truffles Mandarin & Ginger

Fazer Seasonal Truffles Mandarin & Ginger

Fazer håller sin vana trogen och lanserar en specialsmak på sina praliner till julen och i år gäller smaken Fazer Seasonal Truffles Mandarin & Ginger. En spännande kombination.

Bitarna doftar lätt av citrus och som vanligt är ytterskiktet av mjölkchoklad fett, sött och gott. Pralinerna är fyllda med en massa som smakar citrus med tydligt inslag av mandarin. Dock lyser ingefäran med sin frånvaro. Först i andedräkten och eftersmaken kommer en viss sting av hetta och hälsar på.

Fazer Seasonal Truffles Mandarin & Ginger bjuder på en vinnande kombination av citrus och choklad, med den där härliga tonen av läsk- eller godismandarin. Och visst känns chokladbitarna lite extra juliga!

Vad kostar Fazer Seasonal Truffles Mandarin & Ginger och var köper jag dem?

Pris ca 30 kr.
Inköpsställe: Ö&B Farsta.
Rekommendation: Mot Ö&B. Nu! Seså. God jul!

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

chokladpraliner

Så ser de ut, för de som undrar!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
 • Cw

  Tur att ingefäran lyser med sin frånvaro. Hade varit ett rejält magplask med choklad med smak av nåt som skumt som kryddan ingefära. Passar verkligen inte ihop. Men nu skryter Fazer om att chokladen har sådan smak, och med tanke på konkurrensen så räcker det för att skrämma iväg mig som konsument. Hade den, enligt förpackningen, bara smakat mandarin så hade det låtit aptitligt däremot.

  • Mandarinen är riktigt fin, så våga prova ;)

  • taliz

   Provat Marabou Premium Lemon & Ginger?
   Jag var också skeptisk till ingefära i choklad, men det var faktiskt otroligt gott!

   • Spännande! Inte provat, har dock deras nya premium mjölkchoklad på g :)