Dirtwater Fox Brewery Fizzy Icetea Mango

Dirtwater Fox Brewery Fizzy Icetea Mango

Dirtwater Fox Brewery fortsätter ösa ut läsk och senast i raden är deras Fizzy Icetea-serie där en av smakerna är Dirtwater Fox Brewery Fizzy Icetea Mango.

Burken är skönt matt i finishen och ganska färgglad. Isteet är kolsyrat så därför klassificerar vi det som en läsk. En läsk som doftar fruktigt och där i bakgrunden ruvar en arom av ketchup på varmkorv från korvkiosken. Intressant. Lite udda.

Som all ekologisk läsk från Dirtwater Fox är även denna helt genomskinlig, vilket är härligt.

Som tur är smakar det inte särskilt mycket te, istället är det frukten som tar plats. Men istället för mango smakar det mest persika. Det är inget tryck i sötman men den finns där i alla fall.

Smaken är lite syntetisk och påminner om godis. Men trots allt är denna läsk över förväntan med tanke på att den marknadsförs som ett iste.

Vad kostar Dirtwater Fox Brewery Fizzy Icetea Mango och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy, MatHem och Delitea.
Rekommendation: Alltså, vill du ha ett iste blir du nog besviken. Men vill du ha en sliskig läsk blir du också besviken. Men vill du ha ett mellanting blir du nöjd.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.