Chocolate Buddy Jammy Peanut Butter Cups

Chocolate Buddy Jammy Peanut Butter Cups

Chocolate Buddy Jammy Peanut Butter Cups är en genialisk idé redan på pappret och äntligen har Sockerbiten fått tag i några paket efter att ha letat i flera år. Den vanliga versionen är helt okej så detta kan väl bara bli bättre.

Doften avslöjar inget, då det bara finns en vanlig arom av jordnötssmör och söt choklad. Men inuti är det andra bullar. Eller mackor ska vi säga. Som en Peanut Butter & Jelly Sandwich. Man blir sugen igen bara av att tänka på det.

Det silkeslena jordnötssmöret som inte är särskilt salt har fått sällskap av en kletig jordgubbssylt. Sylten är söt och smakar verkligen jordgubbar. Det funkar fint ihop med jordnötssmöret även om lite mer crunch och salt hade gjort susen.

Chokladen är också enormt fet och söt vilket gör det hela till en sockerfest. Detta visar sig vara en idé som håller hela vägen från papper till slutprodukt. Nu får Reese’s ta sig i kragen och ta fram det optimala receptet på denna godis.

Vad kostar Chocolate Buddy Jammy Peanut Butter Cups och var köper jag dem?

Pris ca 14 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy
Rekommendation: Köp. Såklart. Vad väntar du på?

Betyg 4,25 av 5 sockerbitar.

Peanut butter cups

Sylt och jordnötssmör! Genialiskt! Dock i omvänd ordning jämfört med bilden på förpackningen. Hoppsan.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.