Calypso Pineapple Peach Limeade

Calypso Pineapple Peach Limeade

Äntligen kan fler smaker av Calypso siktas på butikshyllorna och vi börjar med Calypso Pineapple Peach Limeade. Ett stort ansvar ligger på flaskans breda axlar då tidigare smaker levererat. Flaskan är stor och räcker nästan till en parmiddag.

Calypso Pineapple Peach Limeade doftar Appletini och bjuder på en lätt beska tack vare basen av limeade. Mycket limesmak samsas fint med mestadels persika och även lite ananas. Bra jobbat att hålla tillbaka ananasen lite faktiskt. Kombinationen är ganska perfekt och klunk efter klunk slinker ned tills flaskan är slut och magsäcken fylld till bristningsgränsen.

Calypso Pineapple Peach Limeade bjuder på oväntat mycket fräsch och frisk citrus. Även om färgen är lite grumlig gör den sig fint på middagsbordet.

Vad kostar Calypso Pineapple Peach Limeade och var köper jag den?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: ICA Maxi Botkyrka.
Rekommendation: Köp hem alla smaker du hittar.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.