Best Cola

Best Cola

Hur fel kan det gå med en fulcola som kallar sig för Best cola och har sloganen “feel cool”? Som dessutom innehåller Natriumbensoat “inom tillåtna gränser”, med samma citattecken bibehållna i innehållsförteckningen. Burken kan få vem som helst att tro att detta är en energidryck, men så är troligtvis inte fallet. Det smakar iallafall mest klassisk fulcola. Läsken är becksvart och skummar rejält. Koladoften är frisk och har klara drag av isglass. Samma sak gäller för smaken som är förvånande god med en skön sötma och mörk kolasmak. Toner av kaffe och mörk choklad blandas med en liten beska. Kombinationen av en cheesy burk och överraskande bra innehåll gör denna fulcola klart godkänd.

Pris ca 5 kr.
Inköpsställe; ICA Aptiten Södermalm.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
  • Har du provat de andra “Best”-smakerna? Jag har på Din Mat i Västerhaninge hittat samma burkar fast med citron-, apelsin- och citron/lime-smak. Skall jag kolla om de finns kvar?

    • Provade Best Up idag faktiskt och har de andra på kylning, recensioner på g ;)

      Tack ändå, mkt uppskattat med tips!

  • Matilda

    Jag fick först otroligt ont i min mage när jag drack denna cola, sedan började jag må så illa att jag var sjuuukt nära på att spy, tänker inte dricka denna colan igen :)