Ben & Jerry’s Spice & All Things N’ice

Ben & Jerry’s Spice & All Things N'ice

Julen närmar sig med stormsteg och Ben & Jerry’s ligger i täten med Ben & Jerry’s Spice & All Things N’ice. Glassen beskrivs som:

Creamy Caramel Ice Cream with Gingerbread Cookie Pieces & Chocolatey Chunks

När locket lyfts av och glassen fått smälta en stund så framträder en lätt doft av pepparkaka. När sedan skeden skär igenom för att skopa upp så kommer rejäla bitar av choklad och pepparkakor med. Mycket bitar är det dessutom.

Glassbasen i Ben & Jerry’s Spice & All Things N’ice är härligt gräddig men smakar mest vanilj, med inslag av en aning kola. Kakbitarna smakar desto mer. De torrsega och halvgräddade kexbitarna smakar onekligen pepparkaka.

Chokladbitarna är så stora att de nästan är svåra att få plats med i munnen. Tack vare att de är tunna så smälter de ganska lätt och ger en mörk kvalitetschokladsmak. Lite besk och bitter men också söt.

Ben & Jerry’s Spice & All Things N’ice bjuder på en ganska julig känsla med ett visst mått av kryddighet och en viss mått av sötma. Även om smakerna överlag är oväntat anonyma för att vara en Ben & Jerry’s.

Vad kostar Ben & Jerry’s Spice & All Things N’ice och var köper jag den?

Pris ca 50 kr.
Inköpsställe: ICA Farsta. Håll utkik på MatHem.se.
Rekommendation: En av de bättre julglassarna, men osäker hur den måttstocken ser ut egentligen och hur många konkurrenter som finns.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Glass

Lite fyllning kan man ana i alla fall!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.