Gott & Blandat Cola

Gott & Blandat Cola

Gott & Blandat Cola innehåller även bitar som inte smakar cola och tyvärr är Sockerbitens påse nedlusad med lakritsrullar som syns i fönstret på påsen på bilden. Säkert 80 % av innehållet består av colafyllda lakritsrullar som är oerhört tråkiga. Mest smakar de socker.

I övrigt finns färska och härligt sega bitar av diverse fruktigt gelégodis. I de fall det smakar cola handlar det om en syrlig smak med topping av en jordig bismak. Avsaknaden av ordentligt med colasmak gör att Gott & Blandat Cola inte vandrar högt upp på topplistan direkt. Sockerbiten föredrar ännu originalet som har större variationer i smak.

Vad kostar Gott & Blandat Cola och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: MatHem.se snart, kanske. Annars andra matbutiker.
Rekommendation: Rena lotteriet om du bara ska få lakritsbitar eller ej.

Betyg 2 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
  • Cw

    Ja, de där kolafyllda lakritsrullarna är definitivt ingen höjdare. Malacos colaflaskor är dock goda, men känns tafatt att göra en påse bara kring denna smak. Mer goda bitar hade behövts och det är ytterst klandervärt och överraskande att Malaco tror det ska löna sig att lansera denna nyhet när de inte ens släpper in goda bitar i den. Cola-flaskor och liknande goda bitar – det hade varit det minsta man kunnat begära.

    För övrigt – en late-bloomer recension, detta. ;) Det är inte ofta det förekommer, du brukar ju va tidigt ute men denna har jag sett i handeln i några veckor. :P

  • Cw

    Drycken Pucko Mörk är tydligen en nyhet som ska finnas på Pressbyrån, 7-Eleven, OKQ8, Preem och Espresso House. Testa? :)

    • Yes har sett, pucko är ingen favorit men får prova mörka :)