Dumle Lime

Dumle Lime

Spring Edition – Dumle taste of Lime

Dumle Lime smakar precis som förväntat och doftar och ser ut som en vanlig Dumle. Förpackningen är liten och har en skön limegrön färg. Då Dumle original är ett ganska fulländat godis så ska det bli intressant att se vad Dumle Lime kan komma med.

Chokladöverdraget är tunt, sött och fett och smälter lätt på tungan. Riktigt god är mjölkchokladen i alla fall. Innanför finns en fyllning av enormt seg kola som gärna omsluter alla dina tänder. En tydlig smak av lime finns i kolan. Dess citrustoner har också den där fräscha bitterheten från limefrukten. Det är nästan så att limen tar över kolan på slutet, men först bjuder kolan på god smak.

Dumle Lime är som ett glas cola med några klyftor lime i. Eller som en sur kolanapp som inte är sur, om ni hänger med på liknelsen.

Som tidigare nämnt så smakar Dumle Lime precis så som man tänker sig att den ska smaka. Det är helt enkelt en ganska modest smakvariation på en tidslös klassiker.

Vad kostar Dumle Lime och var köper jag dem?

Pris ca 18 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll eller Happy Candy. Eller MatHem.se.
Rekommendation: Kul variant men slår inte originalet.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Dumle

Dumle Lime ser ut som en vanlig Dumle. Men pappret är limegrönt.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
  • Cw

    Riktigt spännande :) Man blir nyfiken att prova – just för att vanliga Dumle (och flertalet andra Dumle-smaker) är goda och produkten av hög kvalitet. Samt att smaken känns kreativ (och lime har jag inget emot) och inte nåt man hittar så ofta. Återigen är du, för mig, först ut med en ny sort – riktigt bra och det visar att det räcker med att jag följer din blogg för att få reda på de intressanta nyheterna. :) Du satsade på å köpa tre påsar på ett bräde, verkar det som? :) Lime-varianten av denna klassiker kunde inte misslyckas ;)

    • Värd att prova helt klart. Slog til på ett gäng när man ändå skulle pynta frakt hehe :)